MAS CAN CLOS | Mas Can Clos - Casa de turisme rural a Taradell (Osona) - Contacte
Casa rural del s.XVII restaurada amb piscina. Ideal per parelles, amics i famílies. Es un lloc molt tranquil amb uns exteriors fantàstics per gaudir de la natura fent relax o excursions. A 3 km del centre de Taradell i a 8 km de Vic. Al costat del Parc Natural del Montseny i a una hora de Barcelona i de Girona (Costa Brava).
turisme rural, turisme, rural, família, excursions, taradell, natura, osona, catalunya, tranquil·litat, animals, 3 habitacions, casa sencera, piscina, barbacoa, ponis, cavalls, cuina, vic, parc natural del Monseny, montseny, guilleries, savassona, rupit, manlleu, panta de sau
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Contacte

Mas Can Clos

Ariadna i Mia

Mas Can Clos CD96 La Roca
08552 Taradell (Barcelona)
+34 606 02 42 61

 

Codi Turisme Rural
PCC-000968

 

Xarxes socials

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ARIADNA TORRAS SERRA amb CIF 77115307X i domicili social situat a CASA RURAL MAS CAN CLOS 96 08552, TARADELL (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ARIADNA TORRAS SERRA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

 

L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

 

ARIADNA TORRAS SERRA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ARIADNA TORRAS SERRA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic MASCANCLOS@GMAIL.COM.

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.