MAS CAN CLOS | Mas Can Clos - Casa de turisme rural a Taradell (Osona) - Reserves
Casa rural del s.XVII restaurada amb piscina. Ideal per parelles, amics i famílies. Es un lloc molt tranquil amb uns exteriors fantàstics per gaudir de la natura fent relax o excursions. A 3 km del centre de Taradell i a 8 km de Vic. Al costat del Parc Natural del Montseny i a una hora de Barcelona i de Girona (Costa Brava).
turisme rural, turisme, rural, família, excursions, taradell, natura, osona, catalunya, tranquil·litat, animals, 3 habitacions, casa sencera, piscina, barbacoa, ponis, cavalls, cuina, vic, parc natural del Monseny, montseny, guilleries, savassona, rupit, manlleu, panta de sau
15194
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15194,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Reserves i tarifes

Si voleu venir a casa nostra, només heu d’omplir el formulari de pre-reserva que trobareu en aquesta pàgina.
En la major brevetat possible ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la reserva.

Mas Can Clos - Els exteriors de la casa

Normes de la casa

 • No es pot fumar.
 • Per festes o esdeveniments contacteu prèviament amb nosaltres.
 • L’hora d’arribada és entre les 16:00 i les 23:00 h.
 • Hora de sortida: abans de les 12:00 h.
 • Mínim 2 nits durant l’any, excepte juliol, agost (mínim 7 nits).
  i caps de setmana, ponts i festius (mínim són 2 nits).
 • Si voleu portar gossos i mascotes cal consulta i confirmació prèvia de l’amfitrió. Tenim caseta especial per a gossos grans. No s’accepten gossos de raça perillosa. S’accepta un animal de companyia amb un suplement de 5 euros per dia. Per motius de seguretat haurà de ser controlat per el seu propietari i haurà d’anar acompanyat del seu carnet sanitari.
 • La piscina no disposa de servei de salvament i socorrisme ni de vigilància dels banyistes/La norma de règim intern d’aquesta piscina prohibeix que els menors de 14 anys puguin accedir a la piscina sense la presència d’un adult responsable.
 • L’hora d’entrada serà a partir de les 16h i l’hora de sortida podrà ser a la tarda sempre i quan no hi hagi la casa reservada per la mateixa nit. En aquest cas la sortida s’haurà s’efectuar a les 12h. Hi ha flexibilitat d’entrades i sortides acordat prèviament amb l’amfitrió.
 • Es obligatori respectar la capacitat màxima de la casa pel tema de legalitat i responsabilitat civil. Es reserva el dret d’admissió en cas d’incompliment.
 • És important saber que a l’allotjament hi viuen animals de companyia.

Horaris

 • Entrada de les 16h a les 23 h.
 • Sortida abans de les 12 h.
 • Flexibilitat horària acordat prèviament amb l’amfitrió.
 • Guies i mapes de Catalunya per fer sortides amb família, excursions i i visites culturals.

Cancel·lacions

Cancel·lació gratuïta: si cancel·les durant les 48 hores posteriors a la reserva,
rebràs un reembossament íntegre.

Si cancel·les la reserva fins a 5 dies abans de l’inici de l’estada, rebràs un reembossament íntegre (tarifes de servei no incloses). Si ho fas quan faltin menys de 5 dies per al viatge, no se’t reembossarà la primera nit, però sí el 50% del cost de la resta de nits. Les tarifes de servei només es reembossen si la cancel·lació es realitza durant les 48 hores següents al moment de fer-se la reserva i abans de l’inici de l’estada.

Formulari de pre-reserva

Tots els camps marcats amb un * són obligatoris.

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ARIADNA TORRAS SERRA amb CIF 77115307X i domicili social situat a CASA RURAL MAS CAN CLOS 96 08552, TARADELL (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, ARIADNA TORRAS SERRA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

 

L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

 

ARIADNA TORRAS SERRA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ARIADNA TORRAS SERRA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic MASCANCLOS@GMAIL.COM.

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.